OSMANİYE / DÜZİÇİ - İstiklal Ortaokulu

Ara

“Dilimizin Zenginlikleri Projesi” panosunun hazırlıkları tamamlanmıştır. Panoya haftanın sözü de eklenmiştir. Panomuz 1. Kat batı cephesindedir. Yunus Emre Sözlüğünden seçilen en az üç kelimenin yer alacağı anlamlı bir cümle ve afiş oluşturma çalışmasında ''AZIĞINI ÜLEŞMEK AHİLİKTİR'' iyi cümle ve afişini 7B Sınıfından Mehmet Görkem YAYLAMAZ isimli öğrencimiz tasarlamıştır. Öğrencimize teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz  Türkçe Öğretmeni Ayşegül KÖSEK öncülüğünde, okulumuz öğrencileri tarafından Cumhuriyetimizin 100. yılında 100 deyim etkinliği gerçekleştirilmiştir.

Ekm

Okulumuzda pilav günü etkinliği düzenlendi.

Ekm

Okul Müdürümüz Bünyamin Siyahoğlu öncülüğünde, öğretmenler ve yardımcı personel yardımıyla koridorların ve sınıfların temizlik boyası yapıldı. Sınıfların sıra dağılımı düzenlendi. Güvenlik filleleri ve korkulukların bakımı ve güçlendirmeleri yapıldı.

Nis

OKULUMUZUN 2019-2023 STRATEJİK PLANI OKUL WEB SİTEMİZİN DOSYALAR MENÜSÜNDE YAYINLANDI.